E-mail: hi@familyfully.com

Megan Fox ja Brian Austin Greenin ylä- ja alamäkiä vuosien varrella

Pois päältä ja päälle ja pois päältä. Megan Foxin ja Brian Austin Greenin suhde on ollut vuoristorataa vuodesta 2004 lähtien. Entinen pari tapasi Hope & Faith -elokuvan kuvauksissa, kun Transformers-aluna oli vain 18-vuotias. Vaikka kriitikot huomauttivat usein kaksikon lähes 13 vuoden ikäerosta, Fox ihastui näyttelijään välittömästi. “Minun piti saada hänet vakuuttuneeksi siitä, että olin hieman vastuullisempi ja puhun paremmin ja minulla oli muutakin esitettävää 18-vuotiaana”, hän kertoi myöhemmin Elle-lehdelle. Pari kihlautui ensimmäisen kerran marraskuussa 2006, mutta perui häät helmikuussa 2009. Vuoteen 2010 mennessä he kuitenkin palasivat, ja saman vuoden kesäkuussa he solmivat seremoniassa Four Seasons -tapahtumassa Havaijin Big Islandilla.

He toivottivat ensimmäisen poikansa Nooan tervetulleeksi syyskuussa 2012. ”Olemme nöyriä saadessamme kutsua itseämme tämän kauniin sielun vanhemmiksi ja olen ikuisesti kiitollinen Jumalalle siitä, että hän on antanut minulle mahdollisuuden tuntea tällainen rajattomasta, tahrattomasta rakkaudesta”, Fox kirjoitti Facebookissa tuolloin. Heidän toinen poikansa Bodhi syntyi helmikuussa 2014. Hieman yli vuotta myöhemmin he kuitenkin ilmoittivat erostaan. Fox haki avioeroa elokuussa 2015 vedoten sovittamattomiin erimielisyyksiin.

Kahdeksan kuukautta myöhemmin Us Weekly vahvisti, että New Girl -aluna oli raskaana kolmannella lapsellaan. Pelattuaan vauvan isästä Us vahvisti myöhemmin, että Beverly Hills, 90210 -tähti oli vauvan isä. Heidän poikansa Journey saapui elokuussa 2016. Kaksi kuukautta aiemmin Us vahvisti, että pariskunta oli “täysin takaisin yhdessä”, ja elokuussa 2019 Fox haki hylätäkseen heidän avioeronsa Los Angelesissa. Alle vuotta myöhemmin pari kuitenkin erosi jälleen – näennäisesti lopullisesti. Toukokuun 2020 podcastinsa jaksossa BH90210-aluna kertoi, että he alkoivat ajautua erilleen vuoden 2019 lopulla, kun Fox lähti kuvaamaan elokuvaa viideksi viikoksi. Kun hän palasi, hän muisteli, että heidän välinen etäisyys oli käsinkosketeltava.

“Kumpikaan meistä ei tehnyt mitään toisilleen”, hän selitti. ”Hän on aina ollut rehellinen minulle ja minä olen aina ollut rehellinen hänelle. Ja tiedän, että hän tulee aina rakastamaan minua, ja tiedän perheen osalta, että rakentamamme on todella siistiä ja todella erikoista. Joten päätimme varmistaa, ettemme menetä sitä. Että mitä tahansa, olemme aina ystäviä toistemme kanssa ja olemme yhtenäinen rintama lasten kanssa.” Selaa läpi pariskunnan ylä- ja alamäkiä vuosien varrella: Megan Fox ja Brian Austin Green: Miten he olivat.

Kiistamaton kemia
Fox tapasi Greenin ensimmäisen kerran vieraillessaan – näytteli ABC:n Hope & Faithissa. Vaikka hän oli vain 18-vuotias ja “liian nuori katsomaan 90210:tä”, Fox myönsi myöhemmin, että hän ” tiesi, että hän oli upea ja halusin tutustua häneen paremmin.”

Instant Attraction
Transformers-tähti Fox paljasti kerran, että hän rakastui “välittömästi” Greeniin ABC:n Hope & Faith -elokuvan kuvauksissa. “Kaikki olivat tavallaan kerääntyneet näyttöjen ympärille katsomassa toistoa hänen kohtauksestaan, ja hän vahingossa raapi jalkaani kädellä. Tunsin sähköiskun menevän kehoni läpi, joten ajattelin, että se tarkoitti jotain.”

Täydellinen pari
Tähdet ovat usein joutuneet puolustamaan lähes 13-vuotiskauttaan ikäero. “Kun puhun miehestäni, minusta tuntuu, että ihmiset pyörittelevät silmiään”, Fox kertoi kerran Ellelle. “Se on kuin silloin, kun olet 16-vuotias ja tilaat martinin, ja tarjoilija sanoo: ‘Luuletko, että olen tyhmä?’ “He eivät ymmärrä, että olen tarpeeksi vanha mennäkseni naimisiin.”

Tukevat puolisot
Fox kannusti miehensä 34. vuotuisessa Toyota Pro/Celebrity -kilpailussa Long Beachissä, Kaliforniassa huhtikuussa 2010. “Olen onnekas mies”, Green sanoi silloisesta vaimostaan.

Parkittu Twosome
Kuusi päivää solmun solmimisen jälkeen , Fox ja hänen uusi miehensä pakasivat PDA:lle Konassa, Havaijilla. Näyttelijät harkitsivat jossain vaiheessa lupauksensa uusimista. “En uskonut olevani siitä kiinnostunut ennen kuin suhde Brianiin”, Fox selitti kerran E! Uutiset. “Hän on hyvin herkkä ja tunteellinen. Hän on Syöpä, joten hän on erittäin kiinnostunut tunteista ja ihmissuhteista ja itkee kaikesta. Hän haluaa tehdä sen, joten teen sen hänen puolestaan.”

Sydämessä villi
Green yllätti vaimonsa vierailulla Big Cat Encountersissa. Ranch Pahrumpissa, Nevadassa lokakuussa 2010. Eläimiä rakastava näyttelijä ruokki tiikerinvauvaa maitopullolla, ja Green vietti melkein tunnin leikkiessään sen kanssa maassa.

Onnellisin paikka. maan päällä
Marraskuussa 2010 puolisot vierailivat Disney Worldissä Lake Buena Vistassa Floridassa. “En voi kuvitella olevani ilman häntä”, Fox sanoi kerran Greenistä.

Ikuisesti yhdessä
Tultuamme laillisesti mieheksi ja vaimoksi, “Olemme entistä sitoutuneempia toisiamme, ja olemme aina olleet”, Fox kertoi kerran meille. “Olen nyt rakastunut häneen enemmän kuin alussa.”

Erojen kesä
Kerroimme erosta elokuussa 2015.

Virallisesti ohi?
Kaksi päivää sen jälkeen, kun Us ilmoitti erostaan, Fox haki avioeroa elokuussa 2015 vedoten sovittamattomiin erimielisyyksiin.

Elätetäänkö romanssi uudelleen?
Kahdeksan kuukautta sen jälkeen, kun näyttelijä jätti erohakemuksen, Us vahvisti, että Fox oli raskaana kolmannella lapsellaan huhtikuussa 2016. Hän vitsaili siitä, kenen lapsi kantoi Instagramissa tuolloin. “#Notthefather”, Fox, joka on Greeniä 13 vuotta nuorempi, kirjoitti yhdessä kollaasin kuvista, joissa hän on ollut entisten näyttelijöidensä Shia LaBeoufin (Transformers), Will Arnettin (Teenage Mutant Ninja Turtles) ja Jake Johnsonin (New Girl) kanssa. Myöhemmin vahvistimme, että Green oli isä.

Fully Back On
Lähde vahvisti meille kesäkuussa 2016, että Fox ja Green olivat “täysin jälleen yhdessä”.

Kolmen lapsen vanhemmat
Fox ja Green toivottivat kolmannen poikansa Journey Riverin tervetulleeksi elokuussa 2016. He ovat myös poikien Noahin ja Bodhin vanhempia. Jennifer’s Body -tähti kertoi Extralle marraskuussa 2017, ettei yksikään heidän lapsistaan ollut suunniteltu. “Kehoni tuskin pitää itseään koossa. Se on kuin ommeltu yhteen purukumilla ja teipillä. Se hajoaa, jos minulla on toinen”, hän selitti. “[Matka] on vain hyvin rauhallinen ja ystävällinen, ja sitten minun kaksi vanhempaani ovat villieläimiä ja he tappelevat aina. Kaikki on ase. Haarukoita ei voi saada, haarukat ovat aseita… He yrittävät aina tappaa toisiaan, ja se on niin stressaavaa, koska vauva stressaantuu, koska hän ei ymmärrä mitä tapahtuu.

Työhön paneminen
Näyttelijä kertoi heidän suhteestaan syyskuun 2017 jaksossa “… With Brian Austin Green” -podcastissa. “Avioliitto on vaikeaa. Se on työtä, mielestäni kenelle tahansa”, hän sanoi. “Luulen, että kun pääset siihen pisteeseen, kuten meillä, jossa sinulla on lapsia ja olet ollut naimisissa jonkin aikaa ja olemme olleet yhdessä pitkään, se on – otat sen vain päivä kerrallaan.” Green jatkoi: “Minulla ei ole ongelmaa siitä, että jokin ei toimi, minulla ei todellakaan ole odotuksia. Yritän elää päivä kerrallaan. … Jotkut ihmiset pitävät avioeroa tai toimimattomia asioita pettymyksenä, mutta se ei ole sitä. Se, että se ylipäätään toimi, on positiivista.”

Honemoon Round Two
Huhtikuussa 2018 pariskunta palasi Havaijin saarelle, missä he vihittiin vuonna 2010. .

Draama Vanessan kanssa
Green ja Fox pääsivät otsikoihin marraskuussa 2018 sen jälkeen, kun hänen ex Vanessa Marcil väitti, että pariskunta ei ollut nähnyt hänen vanhin poikaansa Kassiusta viiteen vuoteen . Entinen Yleissairaalan tähti väitti myös, että Kassius, jonka hän jakaa Greenin kanssa, “ei ole koskaan tavannut nuorinta veljeään, eikä hän saa tietää, missä hänen biologinen isänsä, äitipuoli ja kolme nuorempaa veljeä asuvat.”

“12 vuosia sitten minulle toimitettiin lainopilliset paperit, ja sitten vietin 8 vuotta+ puolustaen itseäni ja poikaani huoltooikeudessa vastauksena siihen, että hänen isänsä ja äitipuoli yritti saada täyden huoltajuuden (eli olisin nähnyt poikaani neljänä päivänä kuukaudessa) ja sitten kysynyt. maksan heille elatusapua. He hävisivät tuon asian ja siviilioikeudenkäynnin, jossa minulta vaadittiin 200 000, Marcil kirjoitti tuolloin Instagramissa. ”En myöskään ollut koskaan pyytänyt minkäänlaista elatusapua enkä koskaan yrittänyt ottaa aikaa pois Kassin isältä, että hän näki hänet. Koskaan. Lopulta he hävisivät kaikki nämä oikeusjutut. Tuomari kutsui heitä kaikkia “kevytmielisiksi”. Heillä oli aina 50 % huoltajuus ja oli edelleen, kun oikeus päättyi, kuten minulla oli, enkä ole KOSKAAN pyytänyt täyttä huoltajuutta.

Avioeron irtisanominen
Vahvistimme huhtikuussa 2019, että Fox jätti Los Angelesiin paperit hylätäkseen Greeniä vastaan avioeron. Muutto tapahtui lähes kolme vuotta parin sovinnon jälkeen.

No More Kids
Green kertoi Usille yksinomaan helmikuussa 2020, että pariskunta oli saattanut lapsia. “Lapset, jotka minulla on tällä hetkellä, voivat hyvin”, hän sanoi. “Se riittää! Minulla on neljä lasta, kolme pientä lasta.”

Ongelma panimo?
Raportit Greenin ja Foxin asumisesta erillään ilmestyivät huhtikuussa 2020 sen jälkeen, kun heidän havaittiin vaihtavan kolmea. pojat parkkipaikalla. Vaikka näyttelijä näytti asuvan Calabasasissa, näyttelijä nähtiin ilman vihkisormustaan useammin kuin kerran Malibussa.

Se on ohi
Green vahvisti 18. toukokuuta , 2020, hänen ja Fox-podcastin “…Brian Austin Greenin kanssa” -podcastin “Context”-jakson aikana, joka lopetti sen lähes 10 vuoden avioliiton jälkeen. “Tulen aina rakastamaan häntä”, Beverly Hills, 90210 alum sanoi. “Ja tiedän, että hän tulee aina rakastamaan minua, ja tiedän perheen kannalta todella siistiä ja erityistä, mitä olemme rakentaneet.” Kalifornian syntyperäinen tukehtui ja lisäsi: “On ikävää, kun elämä muuttuu ja johon olet tottunut, jota olet tehnyt 15 vuotta, yrität olla eroon, mutta muutat. Siinä on tuntematon puoli… vatsassani on kuoppa… En todellakaan halua, että Megan ja minä olemme erimielisiä… hän on ollut paras ystäväni 15 vuotta, enkä halua menettää sitä.”

Liikkuminen eteenpäin
Fox ei tuhlannut aikaa siirtyäkseen eteenpäin Midnight in the Switchgrass -hahmonsa kanssa Machine Gun Kellyn (oikea nimi Colson Baker). Kuukausi sen jälkeen, kun Us paljasti toukokuussa 2020, että kaksikko oli liittynyt toisiinsa, heidät havaittiin pakkaamassa PDA:lla matkalla Los Angelesissa. Green käsitteli Foxin suhdetta Kellyyn podcastissaan. ”Hän on ilmaisun perusteella todella mukava, aito kaveri. Ja luotan hänen harkintaan”, hän sanoi toukokuussa 2020.

New Normal
“Siellä ei ole sääntökirjaa”, näyttelijä sanoi hänen ja Foxin kolmen rinnakkaisvanhemmuudesta. lapsille elokuun 2020 ”Hollywood Raw” -podcast-jakson aikana. “Ei ole mahdollista tehdä sitä oikein tai väärin. Opimme matkallamme. Meille on tärkeää vain kommunikoida niin paljon kuin pystymme.”

Selkeä kuvateksti
Kun Fox julkaisi PDA-kuvan, jossa Kelly luki: “Särkeästi kaunis poika… Minun sydän on sinun”, Green ilmeisesti varjosti vieraantunutta vaimoaan käyttämällä samaa kuvatekstiä elokuussa 2020 pidetyssä Instagram-diaesityksessä neljästä lapsestaan.

Älä sano koskaan
Kolme kuukautta sen jälkeen Green vahvisti, että hän ja Fox olivat lopettaneet sen, ja vihjasi, että kun tulee takaisin yhteen exänsä kanssa, hän “ei koskaan sano ei koskaan”. Elokuussa 2020 Instagram-live-tilassa Desperate Housewives -aluna myönsi, että hän ja Fox “kävivät paljon yhdessä”, mukaan lukien “kolmen kauniin lapsensa” syntymä, ja sanoi, ettei hän sulkeisi pois toista tapaamista. “Ei sitä koskaan tiedä. Minusta tuntuu, että ihmiset ovat elämän poluilla ja joskus polkusi ovat yhdessä ja kuljet sitä polkua yhdessä ja näet silmästä silmään, ja joskus ne polut tekevät erilaisia asioita, hän lisäsi. “Tällä hetkellä [meidän] polkumme ovat erilaiset, ja hän on tiellään tekemässä sitä, mitä hän tuntee tarvitsevansa ollakseen onnellinen, ja minä olen tielläni tekemässä sitä, mitä minun mielestäni tarvitsee tehdä ollakseni onnellinen, eikä se ole rakkauden puute lapsia kohtaan tai vastuullisuuden puute, on todella tärkeää pitää huolta itsestäsi. Meille vanhemmille on tärkeää pitää huolta itsestämme. Toivon hänelle kaikkea hyvää ja toivon parasta myös itselleni.”

Sotkuinen Halloween
Fox teki selväksi, ettei hän ollut tyytyväinen, kun Green julkaisi Halloween-juhlan snapaa heidän nuorimman poikansa Journeyn kanssa marraskuussa 2020 Instagramin kautta. “Miksi Matkan täytyy olla tässä kuvassa? Niitä ei ole vaikea leikata pois. Tai valitse kuvia, joissa niitä ei ole. Vietin heidän kanssaan eilen mahtavaa halloweenia, mutta huomaa kuitenkin kuinka poissa ne ovat sosiaalisessa mediassani. Tiedän, että rakastat lapsiasi. Mutta en tiedä, miksi et voi lopettaa niiden käyttämistä asennon tekemiseen Instagramin kautta”, näyttelijä kommentoi valokuvaansa. “Olet niin päihtynyt levittäytyvän tarinan ruokkimisesta, että olen poissaoleva äiti ja sinä olet vuoden ikuinen, ikuisesti omistautunut isä.” Fox onnitteli sarkastisesti Greeniä heidän lastensa saamisesta “puolet ajasta”. Hän kirjoitti: ”Onnittelut, olet todella merkittävä ihminen! Miksi tarvitset internetin kaikumaan sinulle sen, minkä pitäisi olla ehtymättömän ilmeistä tavassa, jolla lapsesi rakastavat sinua?” Myöhemmin Green poisti kuvan ja latasi kuvan uudelleen ilman, että Journey oli kulmassa. Marcil puolestaan oli ilmeisesti Foxin puolella ja kirjoitti valokuvaan tekstin “#ImYouSister”.

Soittaminen lopettaa
Fox haki Greeniltä avioeroa toisen kerran marraskuussa. 2020, Us vahvisti.

Huoltajuustilanne
Vahvistimme joulukuussa 2020, että Green haki parin kolmen pojan yhteishuoltajuutta samana päivänä, kun Fox haki avioeroa.

‘Kiitos Sharnasta’
Heinäkuussa 2021 Green jakoi Instagram-kuvan itsestään suutelemassa tyttöystävää Sharna Burgessiä ja tekstin “On kulunut todella kauan siitä, kun minä Olen ollut jonkun kanssa, jonka kanssa voin todella jakaa elämän.” Fox vastasi kommenteissa olevaan napsahdukseen kirjoittaen: “Kiitos Sharnalle.” DWTS-ammattilainen, joka siirtyi Instagram-virkailijaksi Greenin kanssa tammikuussa 2021, reagoi Foxin kommenttiin kahdella valkosydänhymiöllä.

Avioeroviivästykset
Meidän hankkimien papereiden mukaan pariskunnan avioeroa ei saatu päätökseen sen jälkeen, kun tuomari hylkäsi heidän hakemuksensa, koska pariskunnan jättämissä asiakirjoissa oli useita virheitä. Kuukautta myöhemmin Fox hyväksyi Kellyn ehdotuksen 11. tammikuuta 2022, mutta odotti silti julistamistaan laillisesti sinkkuksi.

Lakillisesti erotettu
Me vahvistimme helmikuussa 2022, että entiset saivat avioeron päätökseen yli vuosi eron jälkeen. Tuomari allekirjoitti entisten puolisoiden avioerosopimuksen 8. helmikuuta. “Megan on edennyt elämässään ja on tyytyväinen avioeroratkaisun tulokseen”, lähde kertoi Usille tuolloin ja vahvisti, ettei välillä ollut avioliittoa. pari. TMZ:n mukaan kaksikko suostui yhteiseen fyysiseen ja taloudelliseen tukeen kolmea poikaansa. Myös Foxin tyttönimi palautettiin oikeuden asiakirjojen mukaan.

Ei katso taaksepäin
”Päätin todella olla katsomatta tilannetta minkäänlaisena epäonnistumisena, koska se oli 15 vuotta kestänyt suhde, meillä on kolme kaunista lasta, joten se oli todella hämmästyttävää loppujen lopuksi”, Desperate Housewives -aluna paljasti Viall Files -podcastin kesäkuun 2022 jaksossa, kun häneltä kysyttiin avioerostaan. ”En todellakaan ymmärtänyt sitä, koska se hajosi tai jokin meni pieleen. Luulen joskus, että se on luonnollista ihmissuhteiden etenemistä. Sinulla on niitä elämässäsi niin kauan kuin olet, ja olet samalla tiellä jonkun kanssa, joten se napsahtaa ja toimii helposti, ja sitten yhtäkkiä eroatte.” Green kommentoi myös exien rinnakkaisvanhemmuuden dynamiikkaa sanomalla: “Megan ja minä, mitä me teemme ammattimaisesti, meillä ei ole aikatauluja samalla tavalla kuin monilla muilla ihmisillä. … Jos hänen täytyy matkustaa töihin ja hän on poissa puolitoista viikkoa, minulle on erittäin tärkeää, että lapset pääsevät tapaamaan äitiään, kun hän palaa kaupunkiin. Los Angelesista kotoisin oleva asukas lisäsi: ”Joten yritämme todella kovasti, sen sijaan, että arvioisimme työtä tai matkustamista tai tilanteet olisivat näin vaikeampia emmekä olisi niin kiveen hakattu, vaan yritämme todella kommunikoida. Jaamme päivämäärät siitä, mitä tiedämme. Ole niin joustava kuin mahdollista.”

Rauhan säilyttäminen
Lokakuussa 2022 Green ilmoitti varmistavansa, että sekä hän että Fox saavat viettää lomansa poikiensa kanssa . “Olemme yhdessä todella hyvin yhdessä”, hän kertoi E! Uutisia tuolloin. ”Emmekä riidellä ajan mittaan lasten kanssa. Pyrimme vaihtamaan vapaapäiviä joulupäivän ja jouluaaton välillä. Mutta olemme avoimia asioiden muuttumiselle. Olen hyvin tietoinen – ja niin hän on – että aikataulumme ovat hullut.” Green jatkoi: “Kun meillä on aikaa, arvostamme sitä. Se on hämmästyttävä asia ja tuemme toista vanhempaa saamaan aikaa.”