E-mail: hi@familyfully.com

Ryan Reynolds paljastaa taidon nro 1, joka on auttanut häntä menestymään: “Se todella muutti elämäni”

Ryan Reynoldsilla on maine yhtenä Hollywoodin mukavimmista näyttelijöistä huolimatta hänen usein näyttelemänsä röyhkeistä ja sarkastisista hahmoista – ja se on vaikuttanut hänen menestykseensä.

Hänen roolisuorituksensa mm. vuoden 2016 Marvel-menestyselokuvan “Deadpool” -vastasankari nosti hänet Hollywoodin A-listalle. Näyttelemisen lisäksi Reynolds on tuottaja, käsikirjoittaja ja yrittäjä, joka rakentaa brändejä, kuten Aviation American Gin, Mint Mobile ja Maximum Effort, elokuvatuotantoyhtiö ja digitaalinen markkinointitoimisto. Forbes on määrittänyt hänen nettovarallisuutensa 71,5 miljoonaan dollariin.

Reynolds luottaa saavutuksensa yhdelle tärkeälle taidolle: konfliktien ratkaisemiseen.

Kanadalainen näyttelijä, 45, kertoi, kuinka hän oppi työskentelemään erilaisten persoonallisuuksien kanssa. ja ystävällinen johtaminen on muokannut hänen uraansa puhuessaan Indeed FutureWorks 2022 -konferenssissa torstaina.

“Elämme maailmassa, joka on yhä pelillisempää, ja mielestäni meillä on vaisto voittaa, murskata ja tappaa, ” hän sanoi. “Mutta jos voit irrottaa tai riisua tuon vaiston hetkeksi aseista ja korvata sen pyrkimyksellä oppia jostain, se on johtamisen ominaisuutena minulle kirjaimellisesti muuttanut elämäni kaikkia puolia.”

Sen sijaan, että hän keskittyisi yrittämään voittaa riitaa tai “päihittää jotakuta”, jonka kanssa hän on eri mieltä, Reynolds sanoi, että hän pyrkii empatiaan ja vahvistamaan, mitä toinen sanoo kuuntelemalla ja tunnustamalla hänen tunteitaan – sitten yhtäkkiä “he” olet liittolainen, vaikka se ei tapahdukaan tällä hetkellä”, hän sanoi.

Syy, miksi tämä strategia on niin tehokas, on yksinkertainen, Reynolds selitti: “Et voi käsitellä ongelmia muiden ihmisten kanssa ellet ymmärrä niitä.”

Konfliktinratkaisu on taito, jonka Reynolds omaksui 20-vuotiaana taitojen kehittämistyöpajassa, johon hän ilmoittautui mielijohteesta. “Olin hieman eksyksissä, olin hieman vihainen”, hän muisteli. ”Halusin parantua… enkä odottanut sitä, mutta se todella muutti elämäni.”

Konfliktinratkaisutaidon hallinta on myös auttanut Reynoldsia olemaan tehokkaampi kommunikaattori ja rakentamaan terveempiä, tuottavampia ihmissuhteita sekä työssä että henkilökohtaisessa elämässään. “Se on kirjaimellisesti muuttanut jokaista suhdetta elämässäni, ja se on muuttanut urani ja yritysten kulkua”, hän sanoi.

Konfliktien ratkaisemisen taidon hallitseminen alkaa arvostuksen osoittamisesta jotakuta kohtaan ja hänen aktiivisesta kuuntelemisesta. ja korostaneet, että haluat ratkaista ongelman yhdessä, työpaikan asiantuntijat ovat kertoneet CNBC Make It -kanavalle.

“On vielä tilaa puukottaa joku selkään ja sitten maistaa vihollistesi verta”, Reynolds vitsaili. “Mutta se ei ole koskaan yhtä tehokasta kuin yrittäminen ymmärtää jotakuta.”