E-mail: hi@familyfully.com

Sylvester Stallonen inspiroiva menestystarina; Rags To Riches https://thelogicalindian.com/story-feed/get-inspired/inspirational-success-story-of-sylvester-stallone-rags-to-riches/

Tämä on yksi surullisimmista Hollywoodissa koskaan kerrotuista tarinoista. Hänen nimensä on Sylvester Stallone. Yksi SUURimmista ja tunnetuimmista amerikkalaisten elokuvien supertähdistä. Tuolloin Stallone oli kamppaileva näyttelijä kaikissa määritelmissä. Jossain vaiheessa hän meni niin rikki, että varasti vaimonsa korut ja myi ne. Asiat menivät niin pahaksi, että hän joutui jopa kodittomaksi. Kyllä, hän nukkui New Yorkin linja-autoasemalla 3 päivää. Ei pysty maksamaan vuokraa tai varaa ruokaan. Hänen alin kohtansa tuli, kun hän yritti myydä koiraansa viinakaupassa kenelle tahansa tuntemattomalle. Hänellä ei ollut enää rahaa koiran ruokkimiseen. Hän myi sen vain 25 dollarilla. Hän sanoo käveleensä pois itkien.

Kaksi viikkoa myöhemmin hän näki nyrkkeilyottelun Mohammed Alin ja Chuck Wepnerin välillä, ja tämä ottelu inspiroi häntä kirjoittamaan kuuluisan elokuvan ROCKY käsikirjoituksen. Hän kirjoitti käsikirjoituksen 20 tuntia! Hän yritti myydä sen ja sai 125 000 dollarin tarjouksen käsikirjoituksesta. Mutta hänellä oli vain YKSI PYYNTÖ. Hän halusi näytellä elokuvassa TÄHTIÄ. Hän halusi olla päänäyttelijä, itse Rocky. Mutta studio sanoi EI. He halusivat todellisen tähden. He sanoivat, että hän “näyttää hauskalta ja puhui hauskaa”. Hän lähti käsikirjoituksensa kanssa. Muutamaa viikkoa myöhemmin studio tarjosi hänelle 250 000 dollaria käsikirjoituksesta. Hän kieltäytyi. He tarjosivat jopa 350 000 dollaria. Hän silti kieltäytyi. He halusivat hänen elokuvansa, mutta EI häntä. Hän sanoi EI. Hänen täytyi olla TÄSSÄ ELOKUVASSA. Jonkin ajan kuluttua studio suostui, antoi hänelle 35 000 dollaria käsikirjoituksesta ja antoi hänen näytellä sitä! Loppu on historiaa! Elokuva voitti parhaan elokuvan, parhaan ohjauksen ja parhaan elokuvan editoinnin arvostetuissa Oscar-palkinnoissa. Hän oli jopa ehdolla parhaaksi näyttelijäksi! The Movie ROCKY otettiin jopa Yhdysvaltain kansalliseen elokuvarekisteriin yhtenä kaikkien aikojen parhaista elokuvista!

Ja tiedätkö, mitä hän ensimmäisenä osti 35 000 dollarilla? MYYMÄN KOIRA. Kyllä, Stallone rakasti koiraansa NIIN PALJON, että hän seisoi viinakaupassa kolme päivää odottamassa miestä, jolle myi koiransa. Ja kolmantena päivänä hän näki miehen tulevan koiran kanssa. Stallone selitti miksi hän myi koiran ja anoi koiraa takaisin. Mies kieltäytyi. Stallone tarjosi hänelle 100 dollaria. Mies kieltäytyi. Hän tarjosi hänelle 500 dollaria. Ja mies kieltäytyi. Kyllä, hän kieltäytyi jopa 1000 dollarista. Ja usko tai älä, Stallone joutui maksamaan 15 000 dollaria samasta koirasta, jonka hän myi vain 25 dollarilla! Ja lopulta hän sai koiransa takaisin! Ja nykyään sama Stallone, joka nukkui kaduilla ja myi koiransa VAIN SIKSI, koska hän ei pystynyt enää edes ruokkimaan sitä, on yksi SUURimmista elokuvatähdistä, joka on koskaan kävellyt maan päällä!

Rikkoutuminen on PAHAA. . Todella paha. Oletko koskaan nähnyt unta? Ihana unelma? Mutta oletko liian rikki toteuttamaan sitä? Liian pieni tehdäkseen sitä? Liian pieni sen toteuttamiseen?
haluat tuotteesi, mutta ET SINÄ. Se on kova maailma. Jos et ole jo kuuluisa tai rikas tai “yhteyteinen”, se on vaikeaa.

Ovet suljetaan sinulta. Ihmiset varastavat kunniasi ja tuhoavat toiveesi. Työnnät ja työnnät. Ja silti MITÄÄN EI tapahdu. Ja sitten toivosi romahtaa. Sinusta tulee rikki. Vitun rikki. Teet satunnaisia töitä selviytyäksesi. Et pysty ruokkimaan itseäsi. Ja kyllä, saatat päätyä nukkumaan kaduilla. Se tapahtuu. Kyllä. MUTTA ÄLÄ KOSKAAN anna heidän murskata TÄTÄ UNELmaa. Mitä tahansa sinulle tapahtuukin, jatka unelmointia. Jatka unelmointia, vaikka ne murskasivatkin toiveesi. Vaikka he kääntävät sinut pois, jatka unelmointia. Vaikka he sulkevat sinut, jatka unelmointia. KUKAAN EI TIEDÄ MITÄ SINÄ PYSYT PAITSI ITSE! Ihmiset arvostelevat sinut sen perusteella, MITÄ näytät. Ja MITÄ sinulla on. Mutta taistele! Taistele paikkastasi historiassa. Taistele kunniasi puolesta. ÄLÄ KOSKAAN ANNA PERIKSI! Vaikka se tarkoittaisi kaikkien vaatteiden myymistä ja koirien kanssa nukkumista, SE EI OLE OK! Mutta NIIN KUN OLET ELOSSA, TARINASI EI OLE PÄÄTTYNYT.